Η HENGAS Α.Ε. προκηρύσσει Ανοιχτής Διαδικασίας για την Προμήθεια Υλικών για την Κατασκευή Δικτύου, τις Συνδέσεις Καταναλωτών και του Απαραίτητου Εξοπλισμού για το Έργο «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΝΑΟΥΣΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ, ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.569.270,00 €, πλέον του αναλογούντα ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην περίληψη της διακήρυξης η οποία επισυνάπτεται ως αρχείο pdf πατώντας εδώ.

Τρόπος λήψης τεχνικών προδιαγραφών, συμπληρωματικών εγγράφων και διακήρυξης: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν τα ΤΕΥΧΗ του Διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή, αποστέλλοντας έως και την 08η/02ου/2022 και ώρα 15:00 μ.μ. το σχετικό αίτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση procurement@hengas.gr, υπόψη YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (κα Σ. Καβουκοπούλου), ΤΗΛ.: 2311 990 126. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν έγγραφα ερωτήματα σχετικά με τον διαγωνισμό, αποστέλλοντας γραπτή ή ηλεκτρονική διευκρινιστική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση procurement@hengas.gr.