Η HENGAS Α.Ε. προκηρύσσει Ανοιχτής Διαδικασίας για την επιλογή Αναδόχου Κατασκευής Έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» στο πλαίσιο του έργου: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 7.418.925,87 €, πλέον του αναλογούντα ΦΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην περίληψη της διακήρυξης η οποία επισυνάπτεται ως αρχείο pdf πατώντας εδώ.

Τρόπος λήψης τεχνικών προδιαγραφών, συμπληρωματικών εγγράφων και διακήρυξης: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να παραλάβουν τα ΤΕΥΧΗ του Διαγωνισμού σε ψηφιακή μορφή, αποστέλλοντας έως και την 03η/02ου/2022 και ώρα 15:00 μ.μ. το σχετικό αίτημα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση procurement@hengas.gr, υπόψη YΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ (κα Σ. Καβουκοπούλου), ΤΗΛ.: 2311 990 126. Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν έγγραφα ερωτήματα σχετικά με τον διαγωνισμό, αποστέλλοντας γραπτή ή ηλεκτρονική διευκρινιστική επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση procurement@hengas.gr.